28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 10 Oktobar 2012 02:51

Milenijsko čitanje bajki u Ekranu

NAJAVLJUJEMO  MILENIJSKO ČITANJE BAJKI - Family Centar Ekran Zenica - SUBOTA, 13. OKTOBAR - OD 10 do 16 SATI - ULAZ SLOBODAN. - Dana 13. oktobra 2012. (subota ) u vremenu od 10 do 16 sati, kino dvorana broj 2 Family Centra Ekran Zenica, će jedina u Bosni i Hercegovini biti domaćin književne manifestacije MILENIJSKO ČITANJE BAJKI kao uvod u lijepu priču koju ćemo za vas organizovati svakog mjeseca. Šest sati neprekidnog čitanja bajki uz članove DJečije i omladinske scene BNP Zenica i već najavljenih više od 50 čitača, djece i odraslih. Očekujemo da nam se pridruže čitači iz javnog, kulturnog, sportskog i političkog života, koji će zajedno s djecom čitati bajke i zagarantovati vam nezaboravan provod.

 

Domaćin čitanja bajki u OKTOBRU:  članovi Dječije i omladinske scene BNP Zenica

Lijepo Vas molimo, dođite u Family Centar Ekran Zenica , pridružite se svima nama, vratimo se u naša sretna djetinjstva, čitajmo, jer to nam je tako potrebno da ne izumremo!
Dođite sa porodicom, čitajte i Vi i Vaša djeca, ponesite knjigu koju želite, kad god dođete, u subotu (13. oktobra) u 10,00 h, pa sve do 16,00 h, u bilo koje doba jutra ili dana, dobit ćete svoj prostor i svoje vrijeme za čitanje!

 

ČITAJMO BAJKE - KAO ŠTO SU NAM ČITALI NAŠI OČEVI I MAJKE !!! Vaš dolazak nije potrebno niti najavljivati niti potvrđivati! Bit ćete nam drag prijatelj i sudionik u ovoj lijepoj manifestaciji!


Hvala Vam od srca ! Očekujemo Vas rastvorenih knjiga i slovima najljepših bajki svijeta!


EKRAN PR & MARKETING TEAM
www.multiplexekran.ba