25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 03 Juli 2012 14:53

Rezime: Skuter skup 2012

4. Skuter skup Zenica 2012. - Zenički skuter klub OKTAN organizovao je  4. Skuter skup. U sklopu manifestacije održano je i takmičenje za vozače mopeda gdje su dodjeljene jako vrijedne nagrade za prva tri mjesta u svakoj kategoriji od sponzora bez kojih ovakve manifestacije ne bi mogle biti održane. Program pomenutog skupa sadržavao je zabavni i takmičarski dio. U zabavnom dijelu gosti su mogli pogledati ekstremne egzibicije Zeničkog Auto Kluba, nastup čak tri DeeJaya ( DJ Armeen, DJ Nermin B. i DJ Black eye) a najatraktivniji zabavni dio bio je sigurno sexy pranje skutera.U takmičarskom dijelu organizator je pripremio takmičenja koja su neophodna za polaganje ispita za A i A1 kategoriju motornih vozila.
Prvoplasirani takmičari po kategorijama su :

 

VOŽNJA SPOROSTI
1. ADNAN HECO
2. SANJIN LIŠNJIĆ
3. EDIN KAVAZ
VOŽNJA SPRETNOSTI
1. SIVRO DEMIREL
2. VEDAD KASAP
3. AHMED PAŠANBEGOVIĆ
TEST REAKCIJE
1. ABDURAHMAN ODOBAŠIĆ
2. TARIK PAŠANBEGOVIĆ
3. AMEL TOPČAGIĆ
NAJLJEPŠI SKUTER
1. ADNAN HECO (PIAGGIO NRG EXTREME)

 

Najveću pažnju posvetili smo bezbjednosti u saobraćaju kao i upotrebu zaštitne kacige koju smo promovisali u saradnji sa MUP ZE-DO kantona. Po završetku programa uz pratnju motociklista saobraćajne policije okončali smo 4. Skuter skup defileom kroz najprometnije ulice grada.
Ovo je još jedan dokaz da je Zenica zaista grad sporta.

 

Zahvaljujemo se mnogobrojnim učesnicima i sponzorima na uspješnoj saradnji i pomoći te posebno veliko hvala Općini Zenica.
Za više informacija posjetite www.skoktan.com.ba

 

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOSA klikom ovdje (upozorenje: neki od fotosa nisu primjereni za mlađi uzrast)