25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 16 Maj 2012 00:08

Doživite Brodolom 14.jula

Brodolom 6 se širi i mijenja lokaciju u Arenu jezera Modrac - Zbog velikog interesovanja, jedan od najpopularnijih ljetnih partyja ove godine seli se na novu lokaciju, kako bi hiljadama gostiju iz BiH i zemalja regije osigurali više prostora za nezaboravnu zabavu. Brodolom je ljetni koncept zabave koji je prije šest godina prvi put organiziran na jezeru Modrac. Te godine, pet stotina gostiju je, pored pozivnice za party, moralo biti obučeno u bijelo. Samo pet godina poslije na Brodolomu 5 bilo je više od 5.000 gostiju iz cijele BiH i zemalja regije. Lokacija je bila premala da primi sve, tako da je skoro hiljadu gostiju ostalo ispred vrata. 

 

Organizator Brodoloma, Beral music agencija,najavljuje da će se party održati 14. jula u Koncertnoj Areni jezera Modrac koja će, samo za tu, noć biti totalno preuređena,kompletna oprema će biti dovežena na 10-tak šljepera . Inače Arena moze primiti preko deset hiljada ljudi a kako kažu potrebno je na novoj lokaciji osigurati nesmetanu cirkulaciju gostiju kako na ulazima tako i u samom prostoru kako bi svi mogli uživati na jednoj od najboljih zabava u regiji. Razlog vrtoglavog rasta interesovanja za Brodolom u cijeloj regiji može se tražiti u veoma profesionalnom pristupu organizacije, kao i sitnim detaljima koje organizatori vješto pripremaju kako bi ovaj za Tuzlanski kraj nesvakidašnji koncept gostima ostao u sjećanju za sva vremena.

 

Pored nove lokacije na šesti po redu Brodolom dolazi poseban audio - vizualni sistem, a osim tehničkih novotarija organizatori najavljuju i line up sa zvučnim inostranim , regionalnim imenima i atraktivnim profesionalnim plesačima. Već sada vlada veliko interesovanje posjetitelja ,mnogi svoje godišnje odmore planraju u terminu Brodoloma ,agencije iz regije organizuju i prevoz za posjetitelje.Prošle godine smo imali 2 autobusa iz Makedonije a ove godine će ih biti više,imamo najave organiziranog dolaska iz Hrvatske,Srbije i radujemo se da je BRODOLOM prerastao u jedan važan regionalni događaj,samim tim i kompletna organizacija se podiže na jedan viši profesionalniji nivo.Naravno nećemo ni ovog puta,kao ni do sada zaboraviti naše vijerne Brodolomce i prijatelje.Vidimo se 14 Jula u Areni jezera Modrac .Sve info oko Brodoloma 6 na facebook stranici koncerti Beral musica i događaju Brodolom 6.

 

POGLEDAJ GALERIJU SA PROŠLOG BRODOLOMA - klikni ovdje

Povezani članci (by tag)