25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/input
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/input
petak, 06 Januar 2012 17:52

Galerija: Udruženje Input

Već četvrtu godinu Udruženje INPUT se uspješno bavi edukacijom iz oblasti informatike, engleskog jezika i drugih usko vezanih tematskih cjelina na području općine Zenica. U rad udruženja uključen je veliki broj volontera, studenata i mladih ljudi koji su završili fakultet a bez posla su,i koji svojim trudom i zalaganjem doprinose ne samo korisnicima nego i cijeloj zajednici. U protekloj godini INPUT je uspješno realizirao brojne projekte i aktivnosti vezane za edukaciju od kojih su i neki dugogodišnji projekti.

Već tri godine članovi udruženja INPUT implementiraju projekat 'Instrukcije za djecu iz JU"Dom porodica"' koji se pokazao kao jako uspješan i koristan za djecu, ali i za volontere, studente kojima je ovaj vid rada poput prakse koju često nemaju gdje uraditi. Projekat 'Instrukcije za djecu iz JU"Dom porodica"' je u subotu 17.11.2011. svojim prisustvom osvježio mladi, ali jako popularan pop pjevač Armin Muzaferija kojeg su djeca dočekala sa oduševljenjem. Uz pjesmu i prednovogodišnje druženje sa pomenutim pjevačem, djeca su se počastila sokom i grickalicama te lijepo zabavila. Udruženje INPUT je isto tako učestvovalo u organizovanju zabave za djecu sa posebnim potrebama zajedno sa Udruženjem roditelja djece sa posebnim potrebama "Zvijezda" te im taj dan učinili drugačijim od ostalih, radosnijim i posebnim. INPUT dalje nastavlja sa svojim aktivnostima i u 2012. godini i nada se većem broju realiziranih projekata i aktivnosti.

http://www.input.tech.ba
http://www.input.com.ba


{gallery}input{/gallery}