28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 29 Mart 2012 08:49

GGM: Obavijest vozačima u Zenici

ggm-zeU sklopu projekta izgradnje GGM-a u Zenici, za petak 30. 03. 2012. godine planiran je početak radova na rekonstrukciji prve faze ulice „Aska Borića“ i rekonstrukciji raskrsnice kod hotela Metalurg.

Početak prve faze rekonstrukcije ulice „Aska Borića“ je kod objekta „Sabe komerc“, a kraj neposredno prije raskrsnice sa ulicom fra Ivana Jukića.

U skladu sa planiranim radovima u petak, 30. marta, zatvara se ulica Masarykova na dionici od Kantonalnog suda do izlaza na ulicu Aska Borića.  

Dio Masarykove ulice ostaje otvoren isključivo za vozila Sudske policije i stanovništvo tog dijela grada. Ulica će biti zatvorena za vrijeme trajanja rekonstrukcije i koristit će se kao dvosmijerna ulica sa zabranom parkiranja.  

Zatvara se i izlaz iz ulice Velikog sudije Građeše na ulicu Aska Borića. Uokviru navedenih radova rekonstruisat će se i plato na zapadnoj strani stadiona Bilino polje.

 


Mole se vlasnici poslovnih prostora i stanovnici tog dijela grada, kao i učesnici u saobraćaju za strpljenje i poštivanje saobraćajne signalizacije.

Općina Zenica
Izvršna agencija za izgradnju GGM-a