Printaj ovu stranu
četvrtak, 01 Januar 2015 15:54

Paketići za najmlađe u KBZ

Praznici u bolnici: Sve mališane u Kantonalnoj bolnici Zenica paketićima obradovala GAMS MARKETI Zenica - Novogodišnji praznike tradicionalno povezujemo s vremenom poklanjanja, topline i porodičnog okupljanja. U sklopu tradicionalnog novogodišnjeg poklanjanja, ove godine u Kantonalnoj bolnici Zenica, zenička firma GAMS d.o.o. iskoristila je priliku te darovala one kojima je pomoć najpotrebnija.


Više od 50 mališana neće provesti novogodišnje praznike u svom domu. Zbog različitih oboljenja zadržani su na liječenju u Kantonalnoj bolnici Zenica. Da bi im ovi dani bili malo drugačiji, ljepši i radosniji, uz ljubazne uposlenike KBZEa, pobrinula se i zenička firma GAMS d.o.o., donirajući paketiće i družeći se sa djecom.

 

"Novogodišnje praznike tradicionalno povezujemo s vremenom poklanjanja. U ovom razdoblju trebamo se sjetiti i onih kojima je pomoć najpotrebnija. Svi smo mi bili djeca i znamo koliko poklon djecu obraduje, a posebno bolesnu djecu. U ime svih uposlenika firme GAMS d.o.o. Zenica, vjerujemo da ćemo ovom donacijom bar malo, olakšati bolesnoj djeci boravak u bolnici te da će se tako i poboljšati uvjeti njihovog liječenja" ističe Muamer Čerimić, direktor društva, te je u ime svih uručio poklone i zahvalio se na podršci u realizaciji projekta svim uposlenicima Kantonalne bolnice Zenica.

 

Puno zdravlja i lijepih trenutaka svim čitaocima Zenicabloga želi GAMS MARKETI!

 

M.Č.

 

KLIKNI OVDJE da vidiš FOTO GALERIJU 

 

 

 

...

Posljednje od

Povezani članci (by tag)