28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 25 Decembar 2014 22:22

Nebriga BH Pošte

Cjenjena redakcijo portala Zanicablog. Ja bih se samo još na dovezao na tekst našeg sugrađanina o stradanju jednog pisma i krajnjoj neozbiljnosti zaposlenih u J. P BH POŠTA.  

 

Zaista je Neshvatljivo da poštari koji su zaduženi da isporučuju poštu klijentima se ponašaju bahatu. Naime ulica Bulevar Kulina Bana 34 b i uopće kompletna zgrada ima velikih problema sa dostavljanjem pošte. Izvode iz Banaka kao i pojedine račune za usluge BHTelecom-a ili nikako nedobijemo ili ih nađemo bačene na pod ispred ulaznih vrata zgrade. Isto tako se desava da isti račun od BHTELECOM-A i to od posve drugih ljudi koji uopće nemaju nikakve veze sa našom zgradom i ulicom nađu u našem ulazu. Brojevi su isti i to je jedino što veže dva korisnika navedene usluge. 

 

Stoga vas molim da u ime svih nas koji koristimo usluge J. P. BH POŠTA isto tako objavite i ovaj mail. Jer je zaista žalosno da u 21 vijeku još postoje poštari koji su se zaposlili za vrijeme ex Jugoslavije, a nisu pismeni ili su polu pismeni. A ima i treća verzija: da su krajnje drski i bezobrazni. Unaprijed se zahvaljujem.

 

H. H.