20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 26 Juni 2014 11:25

Laptopi na akciji – Procomp Zenica

Na akciji u “ProCompu” kući tehnike možete dobiti dva uređaja, gotovo po cijeni jednog!

 

U svijetu koji se neprestano mijenja i u kome svako mora da prati promjene, postala je prava neophodnost posjedovanje svega što će vam olakšati život, bilo da ste poslovni čovjek, bilo da ste student ili nešto treće.


Bilo da ste student koji pokušava da nagomilane obaveze što je moguće bolje uredi, organizuje i time sebi olakša život, bilo da ste biznismen koji mora uvijek da ima sve sa sobom, bilo da ste neko u sredini ko samo želi da se opusti, ova ponuda vam može riješiti mnoštvo problema.


Laptope HP Elitebook 6930p i Dell Latitude E6400 sa integrisanom WEB kamerom preporučujemo onima kojima je važna portabilnost, oni kojima je bitno da imaju lagani računar koji uvek može da se ponese sa sobom.


U pitanju su odlični laptopi koji pokreću Windows 7 operativni sistem, sa Intelovim dvojezgarnim procesorom koji radi na taktu od 2.53 GHz, 14.1-inčnim ekranom, 2 GB RAM memorije i hard diskom od 160GB.

Akcijska cijena ovih laptopa iznosi 379 KM a uz naš letak ostvarujete dodatni popust od 20 KM tako da ukupno štedite 90 KM u odnosu na prethodnu cijenu od 449 KM!

Naše prodajno mjesto se nalazi na adresi: Vojvodića put br. 6, ispod pošte 6 na Jaliji.
Kontakt telefon naše prodaje 032/221-654 ili mob 062/104-400.

**Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija na:

WEB: www.procomp.ba / FB: https://www.facebook.com/procomp.ba