16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 25 Maj 2014 15:24

PayPal račun Vlade za donacije

Vlada Federacije BiH je uz pomoć Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine otvorila PayPal račun u cilju što lakšeg prikupljanja donacija za pomoć poplavljenim područjima u Federaciji Bosne i Hercegovine. 

 

Link za PayPal račun nalazi se na homepageu web stranice Vlade FBiH www.fbihvlada.gov.ba pod oznakom “PayPal Pomoć/Poplave FBiH”. 

 

Od 17. maja na stranici Vlade FBiH nalazi se link sa oznakom “Donatorski računi za pomoć stradalim” sa informacijama o donatorskim računima koje je Vlada otvorila, a zbog velikog interesovanja građana da pomognu stradalim u poplavama. 

 

Na web stranici Federalne vlade se mogu naći i linkovi “Važniji brojevi telefona” i “Važne odluke i preporuke”. U linku „Važne odluke i preporuke“ možete pogledati Odluku od 19.5.2014. godine i dopunu Odluke Vlade FBiH od 20.5.2014. godine o propisivanju mjera neposredne kontrole cijena, sa listom proizvoda na koje se Odluka odnosi. 

 

Unutar ovog linka nalaze se i druge odluke, preporuke i obavijesti drugih federalnih i tijela BiH koje se odnose na saniranje šteta od poplava, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.