29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 25 Mart 2014 21:20

Studenti EF UNZE u Beogradu

Asocijacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zenici organizovala je putovanje u Beograd. Studenti sa svih fakulteta u Zenici imali su priliku ići na isto. Pozitivna atmosfera koja je vladala tokom cijelog putovanja uljepšala je dane svima. Mnogo zabave, humora, druženja, sklapanja novih prijateljstava samo su neki od elemenata koji su obilježili ovo putovanje. 

 

Imali smo priliku posjetiti mnoge znamenitosti grada Beograda koje će ostati u lijepom sjećanju. Navesti ćemo samo neke:  Kalemegdan, Karađorđev park, stadion Partizana, Dedinje, Splavove, Kuću cvijeća (grobnica bivšeg jugoslavenskog predsjednika Jospia Broza Tita), Trg republike, Brankov most, Beogradsku općinu Zemun  i još  mnogo, mnogo toga.

 

Ovom prilikom želimo se zahvaliti agenciji „GOLD TOURS“ iz Zenice koja je po nevjerovatno niskoj cijeni izašla u susret studentima i tim činom pokazala da je društveno odgovorna kompanija. Naravno, sve pohvale idu i za studente čija je odgovornost tokom cijelog putovanja bila na odličnom nivou. 

 

Ovo je samo jedno od putovanja koje Asocijacija ima u svom planu provesti. Nadamo se da će zainteresovanost studenata biti još veća i da će svako novo putovanje ostaviti dosta pozitivnih utisaka, razmjenu različitih iskustava, ideja,  što će između ostalog pozitivno djelovati na našu zajednicu.

S poštovanjem,

 

ASOCIJACIJA STUDENATA EKONOMSKOG FAKULTETA U ZENICI

Predsjednik asocijacije: Dedić Haris 

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.