Printaj ovu stranu
četvrtak, 12 Decembar 2013 04:09

Robijaši: paketići za najmlađe

Poštovani, već duži niz godina Udruženje „Robijaši 1988“ organizira podjelu novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica kao i djecu sa poteškoćama u razvoju. Ove godine smo imali u planu da srušimo naš dosadašnji rekord u broju paketića, želimo ih podijeliti više od 100.


Nažalost, s obzirom na trenutno financijsko stanje u državi, nismo u mogućnosti da to sami ostvarimo. Prinuđeni smo da potražimo pomoć od pravnih i fizičkih lica u našem gradu kako bismo ostvarili svoj plan te mališanima barem na trenutak vratili osmijeh na lice. Akcija prikupljanja donacija traje do 21.12.2013 a planirana podjela će se održati u Sali za press konferencije na stadionu Bilino Polje u nedjelju, 29.12.2013.


Ukoliko ste u mogućnosti da nam pomognete makar simbolično, bilo novčano ili donacijom u slatkišima ili grickalicama, molimo Vas da nam javite na naš e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na broj telefona 066517266. Spisak svih donatora/sponzora naše akcije će biti objavljen na našoj web stranici svake nedjelje u toku trajanja akcije.

 

Unaprijed hvala, Robijaši 1988.

 Za Čelik i Zenicu!

Posljednje od

Povezani članci (by tag)