24 Februar 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 03 Septembar 2013 07:24

Edukativni programi-Naša djeca

Udruženje „Naša djeca“ Zenica i ove godine organizuje  Program edukativnih i umjetničkih radionica za djecu, mlade i odrasle. Imaš želju da otkriješ svoj talenat, da naučiš nešto novo i da provedeš kvalitetno slobodno vrijeme? Evo prave prilike za tebe! 

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na:

Umjetničke radionice

Muzičke radionice za djecu i odrasle – U opuštenoj atmosferi, uz zabavu, nauči svirati gitaru, bubanj ili ovladaj tehnikama DJ-inga. 

Art radionice za djecu i odrasle – Usvoji različite slikarske tehnike i pronađi umjetnost u sebi; za odrasle je moguće organizovati individualne časove

 

Kursevi Engleskog jezika po međunarodno priznatim standardima

U saradnji sa El Roi european centre for education, Udruženje organizuje kurseve Engleskog jezika za djecu školskog uzrasta i odrasle. Program predstavlja učenje kroz kombinaciju pravog i virtuelnog profesora, što omogućava usvajanje jezika i do 20 puta brže i lakše. Ovo je jedinstven pristup, što opravdava i činjenica da danas ove kurseve pohađa više od 2 miliona ljudi u svijetu. Nakon završenog kursa, polaže se ispit za dobijanje međunarodno priznatog certifikata.

Program se sastoji od 8 nivoa koji traju po 1 mjesec. Za socijalno ugrožena lica, kursevi su besplatni. Djeca i odrasli, koji nisu u kategoriji socijalno ugroženih, imaju obavezu kupovine knjiga uz popust od 70%, kako bi svojim što većim učešćem finansirali učenje onima koji to sebi ne mogu da priušte.

 

Program počinje od oktobra, a prijava je moguća do 15. septembra 2013. godine. Moguća je prijava na više radionica istovremeno. 

Možete se prijaviti putem e-maila:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili u prostorijama Udruženja, koje se nalazi u ulici Londža 126, Zenica. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 032/222-611 

 

1291612 10201475728070656 395370631 n