Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 31 Decembar 2012 13:19

Novogodišnja čestitka premijera

 

Poštovane građanke i građani Zeničko- dobojskog kantona,

ispraćamo 2012. godinu za koju možemo reći da je bila teška i da je obilovala informacijama o nezahvalnim životnim prilikama. Zato se neću predati u istrajavanju, prije svega, povećane odgovornosti svih nas prema obavezama koje nam predstoje, a kako bi naš rad rezultirao boljim životom svih građana Kantona. Vjerujem da poštivanje sistema i savjesniji rad može donijeti brza poboljšanja.

 

Poštovane građanke i građani Zeničko- dobojskog kantona,

želim da zajedničkim snagama gledamo u bolju sutrašnjicu, želim da nas optimizam ne napusti i da nas u Novu godinu uvede ozarenost trenutkom, jer sreću sljedećeg trenutka gradimo u ovome u kojem smo sad.

           

Vlada Zeničko- dobojskog kantona i ja osobno ćemo i u narednoj godini biti realni i zato ćemo istrajati na poboljšanju položaja svih građana, kako bi naši radnici imali solidna primanja, kako bi majke mogle priuštiti radost svojim potomcima, kako bi boračke populacije dobile neupitno zaslužen položaj, kako bi poljoprivrednici ostvarili nove prihode, kako privreda ne bi bila gušena novim nametima, kako bi pacijenti ostvarivali bolju zdravstvenu zaštitu, kako bi đaci i studenti vjerovali u svoju budućnost, u budućnost Zeničko- dobojskog kantona.

           

 Draga djeco, poštovane omladinke i omladinci, građanke i građani Zeničko- dobojskog kantona, neka vam je sretna, zdrava i uspješna Nova 2013. godina.

 

 S mojim iskrenim poštovanjem i uvažavanjem

 

      PREMIJER

 

  mr. sci. Fikret Plevljak, dipl. ing.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)