28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 16 Decembar 2012 23:24

AIESEC Zenica na Smetovima

 

Članovi studentske organizacije AIESEC Zenica vratili su se u poslijepodnevnim satima sa LTSa (Local Trening Seminar ) koji je bio održan na Smetovima u protekla dva dana.  

Članovi AIESEC Zenice su po prvi put organizovali projekat ove vrste, ali iza sebe imaju niz drugih uspječno realiyiranih projekata kao što je Exchange for eveyone, AIESEC Caffe, Big Picture i niz drugih projekata koje su uradili i koje imaju u planu tek uraditi.

 

LTS je seminar koji se implementira na lokalnom nivou i koji ima za cilj upoznavanje novih članova AIESECa sa osnovnim pojmovima, zadacima, ciljevima i odgovornostima koji imaju kao članovi AIESECa.  Na ovom seminaru je učestvovalo oko 40 članova AIESECa, kako onih iz Zenice, tako i članova AIESEC Sarajeva i Mostara.

Članovi AIESECa vratili su se sretni, motivisani, ispunjeni pozitivnom energijom ali i sa znanjem koji će im olakšati njihov put uspjeha i unaprijeđenja kako  u AIESECu, tako i u svakodnevnom životu.

 

AIESEC Zenica se zahvaljuje generalnim sponzorima koji su im pomogli da implementiraju ovaj projekat a to su: Općina Zenica i Almy.  Također se zahvaljujemo sponzorima koji su podržali naš projekat a to su : Univerzitet u Zenici, Red Bull, Meša, Exclusive, Ekmek. 

 

AIESEC ZENICA