19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 22 Avgust 2012 22:02

Kumite bajramsko druženje

U prostorijama Karate kluba „Kumite“ upriličeno je prigodno Bajramsko druženje uprave kluba, članova kluba i njihovih roditelja. Obzirom da su treninzi u klubu tokom godišnjih odmora i mjeseca Ramazana svedeni na minimum, ovo je bila prilika da se članovi kluba okupe i uz druženje opuste prije početka priprema za predstojeće aktivnosti.

 

Prepoznatljiva praznična atmosfera odisala je degustacijom raznoraznih Bajramskih kolača, voća, kao i osvježavajućih sokova, koje su obezbjedili zajednički stručni tim kluba i roditelji članova kluba. Kao i uvijek, najzadovoljniji su bili naši najmlađi takmičari koji su se ovom prilikom natjecali u broju i količini pojedenih kolača. Dio atmosfere sa Bajramskog druženja možete pogledati na sljedećem linku na društvenoj mreži Facebook:

Stručni tim kluba je iskoristio priliku da razvije strategiju za aktivnosti i događaje koji ovaj klub očekuju do kraja godine. Pored nastupa na nekoliko domaćih i međunarodnih takmičenja, u klubu će uskoro biti održan ispit za učenička zvanja kao i upis novih članova u Karate školu, Tae-bo grupu za žene te Grupu samoodbrane za odrasle. Više informacija na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili broj mobitela: 062/644 830.