19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 09 Avgust 2012 16:24

GGM - 09.08.2012.

Zenicablog vam donosi fotose sa svih gradilišta GGM. Napredak u posljednjim danima, te trenutne radove pogledajte iz ulice Aska Borića. Na istoj lokaciji, samo u sklopu prve dionice, koja je već završena,u toku je postavljanje rasvjete.

 

Radovi na mostu koji povezuje plato Pišće i Studenac su privremeno obustavljeni, dok se na mostu Pišće intenzivno radi, te je prva faza koja uključuje konstrukciju mosta i cijevi za grijanje pri kraju. Posjetili smo i rondo Talića brdo, te Sarajevsku ulicu i rondo Bojin vir.

 

Prošetali smo i do kružnog toka Drveni most, gdje je od ranih jutarnjih sati obustavljen saobraćaj, o čemu smo već pisali. U toku dana se očekuje početak asfaltiranja kružnog toga, a obustava saobraćaja je uzrokovala saobraćajnu gužvu u ostatku grada te molimo vozače za strpljenje. Fotografisali smo i rondo Lukovo polje, Goraždansku ulicu te most Lukovo polje.

 

Također pogledajte fotografije izvođenja radova na kružnom toku Babina rijeka. Donosimo vam i fotografije sa Kamberovića mosta i novonastalu gužvu uzrokovanu obustavom saobraćaja na Drvenom mostu.

 

POGLEDAJTE GALERIJU EDINA BABIĆA