19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 31 Maj 2012 14:49

MUP ZDK: Ispraćaj u penziju

U prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u Zenici, upriličen je svečani ispraćaj penzionisanih zaposlenika, koji su penzionisani u periodu od aprila 2011. do maja 2012. godine.

Tom prilikom, uvaženim kolegama su se obratili ministar unutrašnjih poslova Delić Rifat i policijski komesar Fahrudin Bečirović, koji su u svojim kraćim govorima prisutnim zaželili dobrodošlicu, te se u prigodnom obraćanju osvrnuli na sve poteškoće sa kojim su se isti susretali u svom radu, pri čemu dajući svoj nesebičan doprinos u radu i djelovanju ovog Ministarstva, radeći časno i pošteno svoj posao, brinući se za dosljedno provođenje zakona i štiteći najveće društvene vrijednosti, a prvenstveno živote i imovinu naših građana.

 

Prijem je završen riječima „

 

Na svemu tome želimo vam iskazati veliku zahvalnost i poželjeti svako dobro, dobro zdravlje i sreću vama i vašim porodicama. Takođe, želimo da znate da se vašim odlaskom u penziju ne prekida vaša veza sa ovim ministarstvom i da vam i u narednom periodu stojimo na raspolaganju ,u okviru naših mogućnosti, za bilo koju vrstu pomoći”.

 

Ovom prilikom penzionisanim službenicima su uručeni prigodni pokloni, nakon čega isti nisu krili zadovoljstvo, jer će na taj način imati trajnu uspomenu na kolektiv i kolege sa kojim su radili kroz svoj radni vijek.


URED POLICIJSKOG KOMESARA