Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 29 Decembar 2014 14:08

Foto: Turnir zeničkih župa

U Areni Zenica je održan  tradicionalni 7. Božićni malonogometni turnir zeničkih župa 2014, a koji se održava u povodu božičnih blagdana. Organizator turnira bilo je Hrvatsko kulturno društvo (HKD) "Napredak", podružnica Zenica, a na turniru su nastupile slijedeće ekipe:


Župa „Uzvišenje Sv. Križa“ Klopče,

Župa „Srce Isusovo“ Čajdraš,

Župa „Bezgrešnog začeća“ Crkvice,

Župa „svetog Ilije proroka“

Župa „svetog Josipa“,

HKD „Napredak“.

 

Pobjednik turnira je župa „Uzvišenje Sv. Križa“ Klopče, koja je u finalu bila bolja od ekipe HKD-a „Napredak“ nakon izvođenja penala (5:4). U regularnom dijelu rezultat je bio 3:3, iako su „Napretkovci“, u samom finišu utakmice, imali vođstvo od 3:1. U utakmici za treće mjesto župa Čajdraš je pobjedila župu svetog Ilije sa 9:2. Za najboljeg igrača proglašen je Vlado Grahovac (HKD Napredak), a najbolji golman Alen Jozić (župa Klopče).


Turnir je započeo molitvom fra Zdravka Anđića, župnika župe „svetog Ilije proroka“, a svečano ga je otvorio gosp.Zdenko Kolak, predsjednik Organizacionog odbora i predsjednik ZE-DO kantonalnog odbora HDZ 1990 Zenica. Utakmice su sudili Muamer Bureković i Sabrija Topalović, poznate zeničke nogometne sudije. U revijalnom dijelu turnira nastupili su djeca „Napretka“ i djeca zeničkih župa, zatim žene Udruge „Moderna“ i članice HKD „Napredak“. Susret ekipa„Političara“ i  „Vjerskih službenika“, koji je, takođe, odigran u revijalnom dijelu završen je rezultatom 3:3.

Za osvojeno 1., 2. i 3. mjesto dodijeljeni su prikladni pehari i diplome.

 

 

E. Imamović za Zenicablog


KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ FOTO GALERIJU




.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)