28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 14 Novembar 2014 18:17

Čelik-Radivoj Korać: za Filipa

Predstavnici Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica prihvatili su prijedlog Uprave košarkaškog ženskog kluba Čelik da i sljedeća utakmica Međunarodne regionalne košarkaške lige bude u potpunosti humanitarnog karaktera. Naime, utakmica 5.kola Međunarodne lige između košarkašica Čelika i aktuelnog prvaka lige, beogradskog Radivoj Koraća igra se u srijedu 19.novembra u Areni sa početkom u 18,00 sati, a cjelokupan prihod od prodaje ulaznica ponovo će biti doniran za pomoć u liječenju Zeničanina Filipa Blaževića.

 

Iz KŽK Čelika su pozvali sve Zeničanke i Zeničane, ali i ljude iz susjednih gradova da kupovinom ulaznice od 2 KM daju svoj doprinos u spašavanju još jednom mladog života. „U goste nam dolazi aktuelni prvak lige Radivoj Korać. Nadamo se da će ova utakmica privući veliki broj gledalaca, te je Uprava kluba odlučila u saradnji sa menadžmentom Arene da ponovo sav prihod od prodaje ulaznica donira za liječenje Filipa Blaževića“, navodi se između ostalog u saopćenju kluba.

 

Ulaznice će se moći kupiti na nekoliko lokacija u gradu i Areni Zenica. „Nakon dvije uvodne pobjede u goste nam dolazi aktuelni prvak lige Radivoj Korać. To je prilika da naši vjerni gledaoci još jednom ispune Arenu i daju maksimalnu podršku našim djevojkama. S obzirom da utakmicu igramo još jednom za našeg sugrađanina Filipa Blaževića smatramo da su to dovoljna dva razloga da tribine Arene ponovo budu ispunjenje“, zaključuju u saopćenju iz košarkaškog ženskog kluba Čelik.