Printaj ovu stranu
četvrtak, 16 Oktobar 2014 01:28

Čelik junior dočekuje Žepče

Škola rukometa "Čelik Junior" je protekle sedmice i zvanično počela sa takmičenjem u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine - grupa sjever. U prvom kolu zenička škola rukometa "Čelik Junior" igrala je u Banovićima protiv Rudara.  U prvom dijelu susreta Zeničani su bili bolji, te u pojedinim momentima vodili +4, ali su na kraju domaćini rezultatski savladali Čelik Junior.

 

"Moramo reći da smo zadovoljni igrom naših momaka budući da se radi o vrlo mladoj ekipi, te je na utakmici protiv Rudara u Banovićima pobjedilo iskustvo domaćina." - kazali su iz Čelik Juniora.

 

Kako kažu u Čelik Junioru, ovo ih nije pokolebalo niti za takve stvari ima mjesta: "Nakon utakmice u Banovićima možemo reći da smo daleko jači, odlučniji i hrabriji. Poraz ne treba shvatiti kao gubitak, jer se iz poraza mnogo nauči. Seniorsku ekipu naše škole sačinjavaju stariji dječaci iz omladinskog pogona uz par iskusnijih igrača, također Zeničana. Samim tim naša težnja je da stvorimo 100% ZENIČKI KLUB koji igra svim srcem za svoj grad Zenicu."

 

POZIV LJUBITELJIMA SPORTA NA BILMIŠĆE

 

"Škola rukometa "Čelik Junior" želi da uputi poziv svim Zeničanima, Zeničankama, ljubiteljima rukometa, ali i sporta općenito da u subotu (18.10.) dođu u dvoranu na Bilmišće, te podrže 100% ZENIČKI KLUB koji će igrati svim srcem za UZAVRELI GRAD. Početak utakmice je predviđen u 17 sati, a cijena ulaznice je 1,00 KM." - poručili su iz Čelik Juniora.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)