28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 07 Oktobar 2014 13:10

Zmajevi počeli pripreme

Nogometna reprezentacija Bosne i hercegovine okupljanjem u Zenici počela je pripreme za kvalifikacijske susrete s Velsom i Belgijom. Selektoru Safetu Sušiću na prvoj prozivci odazvali su se svi pozvani igrači, osim Sejada Salihovića i Ermina Bičakčića koji su ranije opravdali svoj izostanak.


U kampu se, kao što je i najavio, pojavio i Emir Spahić, koji se s ljekarskom dijagnozom javio selektoru Sušiću i reprezentativnom ljekaru Reufu Karabegu. Selektor se pred okupljanje nije obazirao na glasine o Spahićevom izostanku, jer ga je branič Bayera informisao da je nekoliko utakmica igrao pod injekcijama.  Osim Spahića povrijeđen se javio i Goran Zakarić, koji najvjerovatnije neće ni putovati s reprezentacijom u Cardiff, tako da će selekor Sušić imati na raspolaganju samo 21 igrača.

Ipak, Sušić najavljuje da u Vels putuju po pobjedu i da će tek kasnije razmišljati o utakmici protiv Belgije u Zenici.  Nogometaši BiH će u zeničkom Kampu boraviti do četvrtka, kada putuju u Cardiff gdje 10. oktobra igraju protiv Velsa.

 

POGLEDAJ FOTO GALERIJU