Printaj ovu stranu
četvrtak, 25 Septembar 2014 22:30

OKK Čelik: Pokloni školama

Danas je u prostorijama Kluba OKK Čelik održana svečana primopredaja donacije školama u čijim sportskim dvoranama Omladinski košarkaški klub Čelik realizira trenažni proces za mlađe kategorije. OKK „ČELIK“  je donio Odluku da školama u kojima treniraju njihovi juniori, kadeti, pioniri i predpioniri donira po pet košarkaških lopti za potrebe nastavnog procesa (tjelesni odgoj).

 

Ovoj svečanoj primopredaji prisustvovali su direktori gdin Mevludin Gazija iz OŠ  „Meša Selimović“, gdin Nermin Selmanović iz OŠ „Edhem Mulabdić“, gdin Esad Ćorović iz OŠ „Musa Ćazim Ćatić“, gđica Sedina Šutić Medicinska škola i predstavnica iz Općine Zenica, gđa. Fata Srebrenica.

 

Iz kluba OKK Čelik prisutni su bili: Armin Mujkić, novi direktor kluba, Ahmed Muminović, pomoćni trener, te Senad Muslić i Omer Fajković, koordinatori za rad sa mlađim selekcijama. 

„Ovo je prvi korak na uspostavljanju uspješne saradnje Kluba i naših partnera“, istaknuto je na ovoj svečanosti. Kompletna primopredaja protekla je u svečanoj atmosferi, obzirom i na činjenicu da ove godine Klub Čelik slavi 60 godina rada i postojanja.

 

 

E.Imamović za Zenicablog

Posljednje od

Povezani članci (by tag)