28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 04 Septembar 2014 15:40

Prodaja ulaznica BIH-Kipar

Oko 60 posto ulaznica prodato je u dva dana za kvalifiakcijsku nogometnu utakmicu BiH - Kipar koja će biti odigrana 9. septembra na stadionu "Bilino polje" u Zenici, kazao je za Agenciju Fena direktor Centrotoursa Muamer Lutvić.

 

Dodao je da se ulaznice mogu kupiti na 21 prodajnom mjestu širom BiH te da je najveće interesovanje u Zenici, zatim Sarajevu i Tuzli. Štampano je 11.000 ulaznica, ali 7.000 ulaznica je pušteno u prodaju, uglavnom putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije "Centrotrans", dok je ostalih 4.000 pripalo igračima, članovima Nogometnog saveza BiHm navijačkim grupama, sponzorima... Nogometna asocijacija Kipra dobit će 120 ulaznica. 

 

Cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug i sjever), a jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta. 

 

- Oko 7.000 ulaznica je već prodato za prijateljsku utakmicu BiH - Lihtenštajn koja će biti odigrana danas u Tuzli, a prema našim informacijama, ostalo je još 20 ulaznica u prodajnim mjestima u Tuzli - zaključio je Lutvić.