Printaj ovu stranu
utorak, 12 Avgust 2014 00:18

RK Čelik se kompletira

Iz tabora rukometaša ,,Čelika'' - KOMPLETIRAN TIM - Jučerašnjem treningu priključili se  Milan Ivančev, Boško Jolović, Milan Duvnjak i Eduard Martić 


Danas na treninzima i Davor Kadić, a u četvrtak se sa rehabilitacije na moru nakon operacije koljena trenizima priključuje i novi kapiten Mirza Dervenčić - Protekao je još jedan pakleni dan priprema 30-tak rukometaša ,,Čelika'', koji imaju velike ambicije u ovogodišnjoj prvenstvenoj sezoni Premijer lige BiH -  prije podne na Atletskom stadionu Kamberovića polje, a poslije podne u Gradskoj areni Zenica.

- Ovakvu radnu i takmičarsku atmosferu između igrača još nisam doživio u svojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri. Kolega Seldin Rizvanović i ja smo prezadovoljni šta se sve uradilo za svega nekoliko dana. Momci su sjajni – pravi profesionalci:  i oni stariji na čelu Aldinom Begagićem, a i mlađi igrači. U popodnevne trenige postepeno ,,uvodimo'' i loptu, a sljedeće sedmice ćemo imati i prijateljske utakmice  – kaže Milanko Savčić, novi trener zeničkih rukometaša.

Predsjednik kluba Pane Škrbić je takođe zadvoljan: - Konačno smo svi na okupu: jučerašnjim treninzima su se priključili Milan Ivančev, Boško Jolović, Eduard Martić i zamjenik kapitena Milan Duvnjak. Od danas je na treninzima i Davor Kadić, a u četvrtak 14. avgusta ekipi će se priključiti i novi kapiten ekipe Mirza Dervenčić, koji je nekoliko dana, po prepruci ljekara proveo na moru, a nakon operacije koljena. U kontaktu sam s njim i on se sjajno osjeća i obećava da će ovo biti njegova sezona – kaže Škrbić.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)