28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 09 Avgust 2014 01:45

Hajduk u dilemi oko Avdije

Avdija Vršajević je dobio pismenu ponudu od Middlesbrougha, ali se popodne nakon konzultacija članova uprave (još) nije upalilo zeleno svjetlo za prodaju desnog braniča i reprezentativca Bosne i Hercegovine (koji igra u životnoj formi!), pa da ga prodaju odmah za cca 600.000 eura odštete u – Middlesbrough.

 

Hajduk je odjednom u dvojbi, ima veliku prigodu da zaigra "rulet" i pokuša izboriti plasman u Euroligu ili pak da odmah brže-bolje, kako je do jučer smatrao, rasproda svoje adute, samo da bi kvalitetno preživio. Ne, sad su odjednom pravila drugačija! Gospodo iz Middlesbrougha, vaša ponuda nas ne zadovoljava! To ne znači da je Hajduk odbio Engleze. Predsjednik Marin Brbić nam kaže:

 

- Mediji su sve prejudicirali, ponuda koja je stigla nas ne zadovoljava. A pregovori se nastavljaju – rekao nam je Brbić. Dakle, Vršajević ostaje u Hajduku do daljnjega, a neka se iz Middlesbrougja potrude malo podebljati transfer. Smatralo se da bi se Vršajević, poput Andrijašević trebao odreći dijela svoga postotka e da bi Hajduk ipak inkasirao opipljiviju odštetu.

 

- Želimo protiv Dnjipra igrati u najboljem sastavu, druga je stvar ako u međuvremenu dođe nekakva nemoralna ponuda – Brbiću i "bijelima" ojačala je pregovaračka pozicija.

 

S. ALFIREVIĆ/Slobodna Dalmacija