23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 02 Avgust 2014 02:59

Selektor pozvao Devoli i Lovrić

Ženska kadetska nogometna selekcija BiH će 6. i 7. avgusta učestvovati na UEFA razvojnom turniru koji će biti održan u Staroj Pazovi (Srbija), objavili su na stranici N/FSBiH.

 Na spisku selektora Ilije Lucića našle su se i dvije kadetkinje ŽNK Čelik, Marinela Lovrić i Kanita DevoliOsim naše reprezentacije na turniru će se takmičiti i kadetkinje Srbije i Makedonije. Selektor Ilija Lucić je za ovo okupljanje pozvao sljedeće igračice:


Marinela Lovrić (Čelik Zenica), Kanita Devoli (Čelik Zenica), Adisa Mašić (Gradina Srebrenik), Andrea Crnobrnja (Mladost Novi Grad), Ana Bojanić (Mladost Nević Polje), Amina Šapčanin (Mladost Domaljevac), Albina Butković (Fortuna Živinice), Vildana Hodžić (Fortuna Živinice), Merjema Medić (SFK 2000 Sarajevo), Josipa Strukar (Mladost Nević Polje), Anja Limanović (SFK 2000 Sarajevo), Adna Mešetović (-), Dijana Kurtović (Željezničar 2011 Bosanska Krupa), Anđela Kodžo (Banja Luka), Senada Muratović (Salt City Tuzla), Elvira Aličić (Željezničar 2011 Bosanska Krupa), Maja Tejić (Banja Luka), Ajla Mehmedović (BSF Ballerup, Danska), Leila Kmetaš (TSB Flensburg, Njemačka), Dejana Ćosić (Gradina Srebrenik), Irma Smajić (Drina Goražde). Prvi susret naše „U-17“ reprezentativke će odigrati sa Makedonijom 6. 8. u 17 sati, dok je susret sa Srbijom na programu 7. 8. u 10 sati.

 

Okupljanje igračica je zakazano za 2. avgust u Trening centru N/FS BiH u Zenici. Ovo će biti prvo okupljanje jedne naše selekcije, koja će se za UEFA razvojni turnir  spremati u novoizgrađenom Trening centru na Crkvičkom brdu u Zenici.

 

E.Imamović za Zenicablog