19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 01 Avgust 2014 00:51

Pojskić i Sarajlić u Čelik Junioru

Škola rukometa „Čelik Junior“ koja uskoro započinje sa svojim pripremnim periodom za narednu sezonu bogatija je za dva nova člana. Riječ je o gospodinu Kasimu Sarajliću, a koji je prepoznao sklad, harmoniju i kvalitetu u radu u ovoh školi, te se ponudio da bude dijelom iste, kao i gospodinu Edinu Pojskiću koji je proslavljeni rukometaš. Rukovodstvo ove škole je bilo oduševljeno potezom gospodina Sarajlića, te na opću radost prihvatila gospodina Sarajlića u svoju veliku porodicu. 

 

Kasim Sarajlić je veliki sportski radnik, biznismen, čovjek koji je mnogo pomogao zenički sport. Gospodin Sarajlić se nalazi i na čelu KK „Čelik“, a koji je vrlo organizovan sportski kolektiv, te je postigao dobre rezultate i ostvario veliki napredak. 

 

Pripreme u školi rukometa „Čelik Junior“ počinju vrlo skoro, a trenutno su u fokusu mlađi uzrasti koji će da se takmiče u Sportskim igrama mladih šestog augusta u Zenici, te se truditi da izbore završnicu u Sarajevu od 19. do 23. augusta. Nakon toga bit će održana press konferencija, a na kojoj će biti predstavljena pojačanja u školi rukometa „Čelik Junior“ za narednu sezonu u Prvoj ligi, grupa sjever, ali i ozvaničene pripreme za seniorsku ekipu. Kasim Sarajlić i Edin Pojskić su obecali veliku podršku i u nabavci opreme za dječake i djevojčice ove škole rukometa.

 

Svakako da će ova dva imena doprinjeti u radu Čelik Juniora, te će aktivno učestvovati u svim projektima, a o kojima će se više detalja iznijeti na konferenciji za medije, a na taj način informisati i javnost.