Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 07 Juli 2014 21:19

NK Čelik otputovao na Zlatibor

Nogometaši Čelika jutros, 07.jula 2014.godine, otputovali su na Zlatibor gdje će obaviti drugi dio priprema za sezonu 2014/2015. i to pod vodstvom šefa stručnog štaba Nizaha Hukića i njegovih pomoćnika Elvedina Beganovića i Nijaza Hrustanovića. Na pripreme su otputovali slijedeći nogometaši: Salih Hinović, Aid Vehabović i Semir Bukvić (golmani), Vedad Jaganjac, Harun Huseinspahić, Ante Vukušić, Armin Duvnjak, Darko Mišić, Dženan Bureković, Marin Popović, Renato Gojković, Zlatko Kazazić, Hanan Adilović, Anel Dedić, Eldar Kavazović, Vladimir Grahovac, Namir Alispahić, Haris Ribić, Asmir Softić, Petar Bašić, Ognjen Radulović, Anes Duraković, te fizioterapeut Albin Mašić i ekonom Fuad Osmanlić. 


Kao što se vidi iz gornjeg spiska, među 22 nogometaša koja su krenula na pripreme, stručni štab je pridodao i trojicu juniora (Hanan Adilović, Asmir Softić i Anes Duraković).

Ekipi će se na Zlatiboru priključiti i Nikola Simić, za kojeg uprava vjeruje da će uspješno riješiti papire oko boravka u Bosni i Hercegovini.

 

Na ovim pripremama planiran je boravak 10 dana, tj. do 17.jula 2014.godine. Planirane su četiri kontrolne utakmice. Termini za odigravanje utakmica su  9., 12., 14. i 16. ili 17. juli. Dogovoreni su susreti protiv Zlatiborca i Napretka iz Kruševca, dok će preostala dva protivnika pokušati dogovoriti na licu mjesta.

 

Nakon povratka sa Zlatibora, NK Čelik će učestvovati  19. i 20. jula na Memorijalnom turniru „Galib Mujičić“ u Vitezu. Do početka novog prvenstva i prvog kola (02.avgusta protiv Viteza u Zenici), u planu je i jedna generalna probna utakmica u Zenici. Protivnik će biti naknadno poznat.

 

E.Imamović za Zenicablog

 
POGLEDAJ FOTO GALERIJU
 
 
 
...

Posljednje od

Povezani članci (by tag)