Printaj ovu stranu
srijeda, 21 Maj 2014 23:12

Zmajevi protiv protiv U21

U hotelu "Park" u Vogošći se okupila mlada "U-21" reprezentacija BiH, koja će s "A" timom u Gradačcu (četvrtak) odigrati prijateljsku utakmicu.  Izabranici selektora Vlade Jagodića  su obavili i trening na stadionu "Hakija Mršo". 

 

- Odigrat ćemo utakmicu s "A" reprezentacijom koja će biti humanitarnog karaktera. Nadam se da ćemo našem narodu koji je posljednjih dana prošao kroz teške trenutke barem devedeset minuta skrenuti pažnju i uveseliti ih. Igrači i stručni štab će pomoći koliko mogu. Sutra rezultat neće biti u prvom planu, ali ćemo iskoristiti priliku da vidimo igrače koje smo pozvali kako stoje tehničko-taktički. Od pozvanih igrača Livančić ima problema sa zadnjom ložom, te će medicinski tim odlučiti da li će sutra nastupati - rekao je selektor Jagodić. 

 

Kapiten Srđan Grahovac ističe da je velika čast igrati s "A" reprezentacijom.

 

- Svim igračima je san da zaigraju za "A" reprezentaciju i velika je čast što ćemo igrati s našim najboljim timom. Mi ćemo nastojati da se pokažemo u najboljem svjetlu i da budemo dobar sparing partner "A" selekciji" - kazao je Grahovac.

 

Debitant Asim Zec je rekao da mu je zadovoljstvo što je pozvan u reprezentaciju, pogotovo za utakmicu protiv "A" selekcije. 

 

Stručni štab i igrači "U-21" reprezentacije danas su donirali značajna novčana sredstva u humanitarne svrhe za žrtve poplava u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)