Printaj ovu stranu
utorak, 13 Maj 2014 14:40

U21:Gojković i Bureković na spisku

Seniorska i mlada reprezentacija BiH odigraće prijateljsku utakmicu 22. maja u 17:30 sati na stadionu „Banja Ilidža“ u Gradačcu u sklopu priprema „A“ selekcije za SP. Selektor „U-21“ reprezentacije Vlado Jagodić za ovu utakmicu je odabrao sljedeće igrače:

 

Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Nikola Vasilj (Zrinjski), Haris Muharemović (Sarajevo), Srđan Stanić (Željezničar), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Renato Gojković (Čelik), Safet Šivšić (Olimpic), Dženan Bureković (Čelik), Srđan Grahovac (Borac), Nermin Zolotić (Željezničar), Gojko Cimirot (Sarajevo), Damir Sadiković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Fedor Predragović (Borac), Samir Radovac (Sarajevo), Toni Livančić (Vitez), Ademir Čolić (Zvijezda Gradačac), Armin Hodžić (Željezničar), Mirko Marić (Široki Brijeg), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac).

 

„Utakmica sa „A“ timom je promocija bh fudbala. Struka želi da selektoru i reprezentativcima još jednom čestita plasman na SP i da im u lijepom ambijentu koji će biti u Gradačcu poželimo srećan put i rezultat koji će napuniti srca svih Bosanaca i Hercegovaca. Pozvali smo i fudbalere iz mlađih kategorija, ali ima i starijih igrača. Utakmica sa „A“ timom će biti odličan test za ove mladiće koje pratimo i koji bi mogli da dobiju pozive i za naredne reprezentativne akcije“, rekao je Jagodić.

 

Naši „U-21“ reprezentativci će se okupiti 21. 5. 2014. u Hotelu „Euro“ u Odžaku.              

Posljednje od

Povezani članci (by tag)