Printaj ovu stranu
subota, 15 Mart 2014 03:06

Lakičević spreman za Zvijezdu

Veliki hendikep zadesio je ekipu Čelika pred početak proljetnog dijela Premijer lige BiH. Naime standardni lijevi bek Slobodan Lakičević slomio je prst na nozi i zbog toga je morao pauzirati. Ipak početkom sedmice Nizah Hukić, trener Čelika je imao razloga za zadovoljstvo, jer se Crnogorac priključio treninzima i konkurisaće za meč sa Zvijezdom.

 

''Oporavio sam se i od ponedjeljka treniram bez problema sa ekipom. Iskreno poželio sam treninge i utakmice i sve ovo vrijeme sam sa nestrpljenjem sam čekao povratak na teren. Sada je sve dobro i ne osjećam nikakve probleme, tako da se nadam da ću što prije početi igrati utakmice. Nisam još uvijek spreman za svih 90 minuta ali se nadam da će i u narednih nekoliko dana to biti uredu''. Čelik će danas na Bilinom polju ugostiti Zvijezdu, a lijevi bek Zeničana je siguran kako će njegov tim upisati nova tri boda.

 

''Pokazali smo od starta proljetnog dijela da igramo dobro. Mislim da smo napokon uhvatili pravu formu i da igramo onako kako se to od nas očekuje. Nadam se da ću se naći u ekipi i da ću dobiti povjerenje stručnog štaba. Kada je u pitanju konačan rezultat mislim da bodovi ostaju u Zenici i da Zvijezda pada na Bilinom polju'' izjavio je za SCsport.ba, Slobodan Lakićević.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)