19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 28 Februar 2014 13:57

Izbor Sportiste ZDK

Večeras u 17:30 sati, u velikoj sali Bosanskog narodnog pozorišta Zenica biće održana manifestacija "IZBOR SPORTISTA ZE-DO KANTONA ZA 2013", u organizaciji NIPD "Naš riječ" i Sportskog saveza ZDK. Generalni pokrovitelj manifestacije će biti Vlada Zeničko-dobojskog kantona.

U najavi za ovu tradicionalnu manifestaciju u listu "Naša riječ" su objavili:


"Pripreme za promociju najuspješnijih sportista Zeničko-dobojskog kantona za prošlu, 2013, godinu se privode kraju. Definitivno je utanačena i satnica događanja u završnoj priredbi. U dogovoru sa Upravom Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, početak priredbe je u 17,30 sati, u petak 28. februara/veljače. Poslovi na izradi specijaliziranog časopisa ZE-DO sport su u završnoj fazi, izrada priznanja koja će biti uručena laureatima je pri kraju, a voditeljski par, kojeg čine Alma Šehić, novinarka RTV Zenica i Hazim Begagić, uvježbavaju svoje govorne dionice. Zabavni dio programa i specijalni gost su tajna, koju ćemo nastojati da očuvamo do samog početka priredbe...


Podsjećamo da i ovogodišnju Manifestaciju zajednički organiziraju NIPD Naša riječ Zenica i Sportski savez ZDK, a pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Zeničko-dobojskog kantona.


Vrata BNP su otvorena za sve istinske ljubitelje i prijatelje sporta i sportista, a ove godine bi trebala biti uručena i specijalna nagrada SPORTSKI UZOR, a ime dobitnika je mala tajna, koja će biti razrješena na samoj priredbi". 

 

 

E. Imamović za Zenicablog