29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 30 Januar 2014 20:07

Bosna-Čelik subota 20h -TVSA

U prostorijama RK Bosna Sarajevo održana je press konferencija povodom nastavka rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine. Na konferenciji za štampu ispred kluba okupljenim novinarima su se obratili Tarik Smajović, sekretar kluba, Zuhdija Korkarić trener, te igrači Damir Efendić, Dragan Kondić i Dinko Dedović.

 

Korkarić je istakao da je cilj kluba plasman u samu završnicu, gdje bi se u Ligi 4 borili za prvaka, te plasman u samu završnicu Kupa BiH. O utakmici sa Čelikom istakao je da se radi o ekipi koja je vrlo iskusna i vrlo kvalitetna, ali s druge strane RK Bosna će igrati svoju igru, ne obazirući se na protivnika, te tako probati nametnuti svoj ritam. Novinarima se obratio Damir Efendić, koji je naglasio da je utakmica sa Čelikom možda i derbi polusezone, te da će dati sve od sebe da borbenošću dođu do pobjede.

 

Utakmica Bosne protiv Čelika se igra u subotu od 20h, u dvorani Skenderija, a obezbijeđen je i TV prenos na Kantonalnoj televiziji - TVSA. Ovaj program možete vidjeti i putem kablovskih operatera u Zenici!

 

Treba napomenuti da će kao uvod za utakmicu biti odigrana utakmica između Akademije RK Bosna i njihovih vršnjaka iz Zenice —

 

https://www.facebook.com/sport033.ba