18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 25 Januar 2014 05:57

Vitez-Rudar (K) danas u Zenici

Nogometaši Viteza već deset dana su, nakon zimske stanke, u trenažnom procesu u sklopu priprema za nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH. 

 

“Vrijeme nas idealno služi, nema snijega, nije hladno, tako da smo napravili sve što smo planirali, možda čak i više od toga. Napravili smo i testiranja, da vidimo u kakvom su stanju igrači došli na pripreme i možemo biti zadovoljni, svi su radili i spremali se za početak priprema i nastavak sezone. Zdravstveni bilten je solidan, malih problema imaju Branković, Isaković, Jurčević i Dedić, ali riječ je o ozljedama koje se događaju u pripremnom periodu, ništa strašno. Dedić, Jurčević i Isaković bi od ponedjeljka trebali biti u punom trenažnom procesu, a Branković već u Međugorju. 

 

Igrači se maksimalno zalažu, atmosfera je odlična, a na treninzima je red, rad i disciplina. Kako sam i najavljivao, borba za svaku poziciju je velika, tako da i s te strane moram izraziti svoje zadovoljstvo”, rekao je danas u izjavi za medije trener nogometaša Viteza, Ante Miše.  Prvi dio priprema do 31. 01. u Vitezu, radit će se uglavnom bez lopte, nakon čega je predviđen odlazak u Međugorje. 

 

Trener Miše prokomentirao je i nastavak sezone. “Prve dvije gostujuće utakmice igramo kod ponajboljih ekipa u BiH, Zrinjskog i Širokog Brijega. Ove utakmice nam mogu puno donijeti, a malo toga odnijeti. Što se tiče prva dva domaća susreta, igramo protiv direktnih konkurenata za ostanak, Slavije i Leotara. Nipošto neće biti podcjenjivanja, a eventualnim pobjedama u ovim susretima mi bismo napravili 90% posla u nastavku sezone”, kazao je danas šef stručnog stožera, Ante Miše. 

 

Trener Miše iskoristio je priliku zahvaliti i navijačima Viteza na podršci koju su pružali u dosadašnjem dijelu prvenstva. 

 

“Našim dragim Vitezovima, navijačkoj skupini NK Vitez, želio bih se zahvaliti na podršci i pozvati ih da nas u još većem broju prate na našim utakmicama. Mi ćemo sve učiniti da opravdamo njihovu podršku. Žao mi je što još uvijek ne igramo na našem stadionu, a nadam se da će to biti čim prije”, poručio je Miše.  

 

Nogometaši Viteza  danas, (subota, 25. 01. ) na stadionu Kamberovića polje u Zenici igraju prvu pripremnu utakmicu protiv Rudara iz Kaknja. Utakmica se igra s početkom u 12 sati, a iz Uprave kluba pozivali su svoje navijače, kao i ljubitelje sporta da dođu pogledati i podržati igrače Viteza.

 

“Ovo je naša prva pripremna utakmica, nalazimo se u najtežem dijelu priprema i utakmica s Rudarom će nam poslužiti da vidimo gdje se nalazimo u ovom trenutku. Rezultat nam nije previše bitan, svi igrači će dobiti priliku”, zaključio je Miše. 

 

Nogometaši Viteza će u Međugorju odigrati tri pripremna susreta, s ekipama Brotnja, Čapljine i Sloge.