28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 25 Decembar 2013 00:33

Novi rukometni spektakl u Zenici

Škola rukometa "Čelik Junior" i ovoga puta će da organizuje veliki Rukometni spektakl, a na kojem će da učestvuje preko 600 rukometaša iz cijelog regiona. U periodu od 10. do 12. januara Zenica će biti rukometni centar regiona, te će ugostiti najbolje ekipe sa ovih prostora.
 
Turnir će se igrati u dvije dvorane na tri terena zbog velikog broja utakmica, ali će za finalni dan, koji će važiti za pravi rukometni "rat" između najbolje plasiranih ekipa, biti predviđen veliki teren u zeničkoj ljepotici. 
 
Organizator, škola rukometa Čelik Junior, se potrudio da u potpunosti svim učesnicima napravi potpuni ugođaj, te da im Zenica ostane u lijepom sjećanju. Zahvaljujući velikom broju sponzora turnir je ovoga puta dosta masovniji, a u iduće dvije godine će prema predviđanju organizatora doživjeti veliku ekspanziju, te će važiti za jedan od najvećih rukometnih festivala u Evropi.
 
Osim takmičarskog, organizator je za učesnike turnira priredio i zabavni dio - party u areni kao znak dobrodošlice. 
 
Specijalni gost turnira je proslavljeni bh. rukometaš Enid Tahirović, ali tu će biti još mnogo gostiju iznenađenja, a koji će ugođaj učiniti potpunim i nezaboravnim.
 
Ulaz za sve one koji žele da uživaju u predivnom  prazniku rukometa je slobodan i uvijek će biti. Organizator je iskoristio priliku da pozove sve ljubitelje sporta, rukometa, ali i općenito zabave, da im se pridruže u periodu od 10. januara do 12. januara u areni i dvorani na Bilmišću.
 
"Pozivamo Vas da nam se pridružite na najvećem rukometnom festivalu na prostoru Balkana, te time date podršku kompletnom projektu. U izradi je i raspored takmičenja, te kada bude objavljen na internetu znat ćete i satnicu igranja - S toga, pozivamo Vas da date podršku našoj školi rukometa "Čelik Junior" u vrlo jakim utakmicama koje će odigrati na ovom turniru, a koje su samo pripremni dio za Europsku turneju u 2014. godini" - Čelik Junior.
 
Sve informacije vezane za turnir možete potražiti i na facebook