Printaj ovu stranu
srijeda, 13 Novembar 2013 20:35

Zeničanin Tufekčić u konkurenciji

Kako se bliži kraj 2013. godine odlučili smo napraviti svojevrstan rezime uspjeha naših boraca u protekloj godini te napraviti izbor, u kome ćete isključivo vi dragi čitaoci birati najboljeg svojim glasovima, navodi se u saopćenju portala Borba.ba, kojeg smo dobili.

 

U nastavku pogledajte naše prijedloge a glasati možete putem ankete koju vidite na lijevoj strani borba.ba portala.Ukoliko smatrate da naši prijedlozi nisu ispravni, ili imate bilo kakav komentar možete nam se obratiti putem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ostaje otvorena do 1. decembra.

 

Kickboxer Dževad Poturak - u martu ove godine osvario uspjeh karijere pobjedom nad Sergei Lascenkom u rezervnoj borbi K-1 WGP finala u Zagrebu, da bi nakon povrede Badr Harija ušao u polufinale turnira gdje je zaustavljen od  Ismaela Londta.

 

Bokser Džemal Bošnjak - osvojio bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Mersinu u Turskoj, te nastupio na AIBA Svjetskom bokserskom prvenstvu kao jedini predstavnik BiH, gdje je ubilježio jednu pobjedu.

 

 

Kickboxer Igor Emkić - impresionirao borilaču javnost Balkana pobjedom u svom debiu na FFC-u, osvojio zlatnu medalju na ovogodišnjem World Combat Gamesu, nezvaničnoj Olimpijadi borilačkih sportova koja se održala u ruskom St.Petersburgu, pobijedivši tri meča.

 

Kikckboxer Muamer Tufekčić - uspješno prošao kvalifikacije vjerovatno najjače kickboxing organizacije u Evropi - SUPERKOMBAT®, osvojio prvi SUPERKOMBAT® WGP kvalifikacioni turnir četvorice ove godine, a zatim se kvalifikovao i za samo finale SUPERKOMBAT® WGP turnira u decembru ove godine.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)