Printaj ovu stranu
četvrtak, 24 Oktobar 2013 17:24

Problemi za OKK Čelik

Kao što smo već objavili, proteklog vikenda je, uz učešće 10 klubova, započela nova sezona u A1 muškoj košarkaškoj ligi KS BiH. Košarkaši OKK Čelik su visokom pobjedom otvorili novu sezonu u A1 ligi KS BiH.  Čelik je na gostovanju kod ekipe Play off na Ilidži-Sarajevo bio uspješniji i pobjedio visokim rezultatom.

 

U drugom kolu, koje je na rasporedu 26.10.2013.god. zenički košarkaši trebaju ponovo u goste. Ovog puta to je gostovanju u Bihaću. Međutim, danas smo iz kluba OKK Čelik, tj. od trenera Nedžada Hodžića dobili e-mail, koji prenosimo u cjelosti bez ikakvih izmjena:

 

"Odlazak u Bihać ovog vikenda je upitan zbog izuzetno teške materijalne situacije, isto tako slijedeće sedmice smo domaćini gdje su nam treoškovi veći i mi ne znamo kako dalje... Tim Okk Čelika je definitivno jedan od najboljih u A1 ligi i trebao bi po igračkom kvalitetu izboriti plasman u viši rang takmičenja. Isto tako ovaj igrački kadar je dobar i uz jednog ili dva igrača bi imao tim i za premijer ligu tj. narednu sezonu, što je veliki pomak za zeničku košarku i za budućnost ovog sporta. Vrata Okk Čelika su otvorena za sve koji imaju ideju i želju da pomognu klubu tako da ovom prilikom molimo sve ljude iz poslovnog svijeta koji imaju sluha za sport da nadju mrvicu razumjevanja i da budu sponzori ili donatori naseg kluba". Okk Čelik

 

 E. Imamović za Zenicablog

Posljednje od

Povezani članci (by tag)