Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 14:04

Utakmica u HD-u na Face TV

Kvalifikacioni susret između Litvanije i Bosne i Hercegovine koji se igra sutra u Kaunasu sa početkom u 19 sati, direktno će prenositi tri tv. kuće.Pored FACE TV-a, prijenos će realizirati Al Jazeera Sport +2 te kiparska Cytavision Sports 1.Također, u pojedinim zemljama utakmica će se moći pratiti i putem Youtube kanala "Qualifiers 2014".


A sada jedna vijest za korisnike Telemach TRIO paketa u Zenici i cijeloj BIH - Kako Telemach predstavlja lidera na tržištu u ponudi TV platforme i sadržaja, ugodno iznenađenje korisnike Telemacha očekuje i sutra, 15.10.2013. godine.  Tačnije, kompanija Telemach će sutra, 15.10.2013. godine svim pretplatnicima TRIO paketa omogućiti gledanje utakmice Litvanija – Bosna Hercegovina na Face TV u HD rezoluciji. 

 

Utakmicu ćete gledati u mnogo boljoj kvaliteti slike i zvuka u odnosu na dosadašnje iskustvo standardne rezolucije što će vam pružiti potpuni ugođaj u bodrenju naših Zmajeva na putu za Brazil.  Telemach je u Bosni i Hercegovini prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere. 

 

 

Preporuka za 15.10.2013. godine svakako je FACE HD TV na broju 319. 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)