29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 12:14

Potvrđeno: FAN Zona na Bilinom

Javno preduzeće za prostorno planiranje i uređenje grada Zenica,   Lokalno omladinsko  vijeće  regije Zenica, NK  Čelik Zenica i FACE TV , pod visokim pokroviteljstvom  Općine Zenica  u utorak, 15. oktobra 2013. godine organizuju sportsko-zabavnu manifestaciju  „FAN-ZONA U ZMAJEVOM GNIJEZDU“.


 Na  stadionu Bilino polje u Zenici,  na velikom ekranu 4x10 metara  bit će omogućeno  javno gledanje  utakmice Litvanija- BiH. Organizatori pripremaju  bogat zabavno-muzički program u  kojem će se predstaviti  zenički bedovi  COVER ART i RIMA BEND. Program traje  u vremenu od 18 do 22 sata.  Kapije  stadiona  za navijače bit će otvorene već od  17 sati.


Obzirom da se radi o  historijski  najznačajnijoj  utakmici  naše reprezentacije , iskreno vjerujemo da ćemo  nakon velike pobjede u Kaunasu i  plasmanu  BH ZMAJEVA na SP Brazil 2014. svi zajedno  uz pjesmu i vatromet  doživjeti  jednu spektakularnu i nezaboravnu noć  u Zenici. Pozivamo sve navijače  da nam se pridruže na Bilinom polju , Zmajevom gnijezdu,  da u  fer  i sportskoj atmosferi,  zajedno bodrimo naše Zmajeve i proslavimo plasman na  svjetsko prvenstvo.


Apelujemo na sve  posjetioce  FAN-ZONE  da se  i ovom prilikom  pridržavaju  pravila koja  važe na stadionu Bilino polje.

 

ORGANIZACIONI ODBOR  „FAN-ZONE U ZMAJEVOM GNIJEZDU „

 Zenica, 14. 10. 2013. Godine