Printaj ovu stranu
subota, 12 Oktobar 2013 17:07

Opet pobjeda Čelik Juniora

Danas je škola rukometa "Čelik Junior" bila domaćin Rukometnom klubu "Borac" iz Travnika, te upisala još jednu visoku pobjedu. U utakmici su se sastala 97 godišta obje ekipe, a bolji od samog početka bili su članovi Čelik Juniora.

 

Prošli vikend  u gostima je bilo Žepče, a selekcija dječaka rođenih 1997. godine i mlađih je dobro otvorila susret. Međutim, danas je sve izgledalo skoro pa fantastično, a teško da se dečkima moglo zamjeriti bilo šta. Opet treba naglasiti da dječake iz Čelik Juniora čeka još mnogo rada i truda. Svaki vikend ih očekuju pripremno-prijateljske utakmice, a koje će biti sve teže.

 

Danas je pao Borac, a sutra Čelik Juniora putuje u Žepče gdje će odigrati utakmice sa svim muškim i ženskim selekcijama. Naravno, očekujemo reprizu prošlog vikenda kada je škola rukometa Čelik Juniora sa svim selekcijama slavili na domaće terenu. Još veći gušt bi bio upisati sve pobjede u gostima, a u što i vjerujemo da će se dogoditi.

 

Polazak je predviđen u 9 sati ispred dvorane na Bilmišću, a utakmice u KŠC "Don Bosco" počinju od 10:30 sati - prve će zaigrati djevojke. 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)