Printaj ovu stranu
srijeda, 02 Oktobar 2013 21:27

Ulaznice za BIH-Argentina

PRODAJA ULAZNICA ZA SUSRET ARGENTINA - BIH OD 10. OKTOBRA - Naša fudbalska reprezentacija odigraće prijateljski susret protiv Argentine 18. novembra u američkom St. Louisu. Kako saznaje Reprezentacija.ba portal utakmica će se igrati sa početkom u 19,30 sati po lokalnom vremenu na stadionu Busch na kojemu inače igra lokalni baseball klub “Cardinals”.


Ulaznice će se u prodaji naći od 10. oktobra u 10 sati, a moći će se kupiti putem internetske stranice Cardinals.com, te na samom stadionu Busch. Također, organizatori najavljuju kako se sve informacije za meč između Argentine i BiH mogu dobiti na broj telefona 314-345-9000. Dva dana ranije u prodaji će biti VIP ulaznice. Zanimljivo, ovo je tek drugi fudbalski susret u historiji ovog stadiona, obzirom da su do sada na travnjaku Buscha snage odmjerili jedino Manchester City i Chelsea u maju ove godine, kada je tim Edina Džeke, uz jedan gol našeg reprezentativca, slavio sa 4:3.


Kapacitet stadiona iznosi približno 50,000 gledatelja, a nema sumnje da će biti ispunjen do posljednjeg mjesta.Osim velikog interesa bh. dijaspore u St. Louisu, ovaj meč privukao je i pažnju lokalnog stanovništva, posebno zbog činjenice da će prema najavama organizatora, 18. novembra obje momčadi igrati u punim sastavima, te da će se na terenu vidjeti i najbolji fudbaler današnjice Lionel Messi.Organizatori napominju da će Argentina u isto vrijeme i na istom mjestu igrati protiv neke druge reprezentacije ukoliko Bosna i Hercegovina ne osigura direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)