24 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 29 Avgust 2013 03:14

Priključi se - Čelik Junior

Ukoliko želite da budete dijelom velike rukometne porodice, želite da se družite, učite, upoznajete nove prijatelje, mnogo putujete i takmičite se onda je škola rukometa Čelik Junior pravo mjesto za sve vas.

 

U toku 2013 godine organizovali smo kampove, posjetili Hrvatsku, Sloveniju, Luksemburg, Francusku, Italiju, Njemačku, Austriju, u goste nam je dolazila ekipa iz Holandije, učestvovali smo na raznim velikim natjecanjima, organizovali vlastiti turnir koji je dobio epitet spektakla, a godina još uvijek traje. Pred nama je još mnogo rada, ali i kilometara, jer ubrzo krećemo na nova putovanja, jer želimo da se naši polaznici što više druže i upoznaju sa vršnjacima iz drugih zemalja.


Ovoga puta vršimo upis dječaka rođenih 2000. godine i mlađih. Naša selekcija 2000. i mlađi su osvajači turnira u Italiji, osvojili su srebrni pehar na igrama mladih, a trenutno ih spremamo za veliki broj turnira i kampova. Ne propustite šansu da vašem djetetu uljepšate mladost, jer ko jednom zagrize naš "porodični lanac" teško se odvojiti od njega.

Više informacija možete dobiti na brojeve telefona: 061 469 424 i 062 579 686.

 

Posjetite nas i na facebook: Škola rukometa Čelik Junior 

(link: https://www.facebook.com/SRCelikJunior   web: www.celikjunior.org

 

ČELIK JUNIOR - SAMO NAM JE NEBO GRANICA!