25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 21 Juli 2013 20:07

Trka oslobođenja 17.avgusta

Održana je prva sjednica organizacionog odbora tradicionalne 37. biciklističke trke oslobođenje Zenice i 19. po redu trke brdsko prvenstvo BiH, Zenica, Smetovi. Precizirano je da će strart trke i njeno održavanje biti 17. avgusta.

 

Pozivu na sastanak organizacionog odbora odazvalo se svih 13 pozvanih javnih radnika koje predvodi predsjednik Organizacionog odbora, načelnik općine Zenica Husejin Smajlović. Svi pozvani članovi su prihvatili ovaj angažman i može se očekivati da će ovogodišnja 37. trka biti održana kao najbolje organizovana do sada.

 

Službeno prijavljivanje za učešće u trci počinje od 22.07.2013. godine kod predsjednika Biciklističkog kluba Zenica, ujedno i člana organizacionog odbora, profesora Ante Jozića.

Po ostvarenim kontaktima i zainteresovanosti za učešće na tradicionalnoj 37. biciklističkoj trci oslobođenja Zenice očekuje se dolazak oko 150 takmičara kako iz domaćih BiH klubova, tako i takmičara iz Italije, Mađarske, Austrije i već teradicionalnih učesnika iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

 

Goran J. za Zenicablog