23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 04 Juli 2013 05:03

Novosti iz NK Čelik

Ekipa Vlade Jagodića žurno radi na pripremama za iduću sezonu, a stiglo je i prvo pojačanje. Odlazak Maletića čini jedinu razliku u igračkom kadru u odnosu na prošlu sezonu, a tu poziciju danas je popunio mladi reprezentativac BiH Sead Jakupović. Igrač kojeg Vlado Jagodić jako dobro zna sa reprezentativnih okupljanja naredne dvije godine nosit će crno-crveni dres i biće ozbiljna konkurencija Horiću i Jusiću za mjesto štopera. Jakupović u Čelik dolazi iz švicarskog Winterthura.

 

Na zadovoljstvo svih navijača, najbolji strijelac Čelika iz prošle sezone Saša Kajkut, dogovorio je uslove za igranje u Čeliku i u idućoj sezoni, pod uslovom da do petka ne dobije finansijski primamljivu ponudu iz inostranstva. Treninzima se priključio i njegov saigrač iz vrha napada Jasmin Mešanović, koji ima opciju odlaska u inostrastvo u narednih desetak dana, ali uz odgovarajuću nadoknadu Klubu. Nestorović i Jusić potpisali su nastavak vjernosti crno-crvenom dresu. Do sada potencijalni mladi reprezentativac Travančić se još uvijek nije javio šefu struke Jagodiću i on je suspendovan od strane Kluba. 


Što se tiče aktivnosti u administraciji kluba, od danas počinje prodaja godišnjih pretplatničkih karata za iduću sezonu. Dok se ekipa vrijedno sprema za strart Premijer lige, mendžment radi na marketingu i promociji Kluba. Jedan od najvažnijih ciljeva Kluba u narednoj sezoni jeste masovniji povratak navijača na stadion Bilino polje. U tom cilju počela je i akcija prodaje pretplatničkih ulaznica za sezonu 2013/2014.

 

Cijene pretplatničkih karata su:

Tribina Zapad - 70 KM

Tribina Istok - 50 KM

Tribina Sjever - 30 KM

VIP – 800 KM (istočna tribina, loža A)

VIP B - 500 KM (istočna tribina, loža B - uključuje dvije godišnje karte uz dodatne pogodnosti)

 

Penzioneri i invalidi - 50 % popusta. (VIP sektor isključen)

Pravna lica koja kupe više od deset pretplatničkih ulaznica dobijaju popust od 10 %. (VIP sektor isključen)

Pretplatnička ulaznica omogućava Vam prisustvo na svim domaćim utakmicama NK „Čelik“ u Premijer ligi BiH u sezoni 2013/2014.

Uplate je moguće izvršiti na istočnoj strani stadiona Bilino polje u terminima:

Svakim radnim danom u terminu od 08 - 17 sati.

Subotom u terminu od 09 – 12 sati. 

 Pretplatnici treba da ponesu fotografiju.

 

(nk čelik zvanični sajt)