28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 18 Maj 2013 08:09

Priznanja Kumitea učenicima

 

U Osnovnoj školi „Skender Kulenović“ u Zenici održana je prigodna svečanost na kojoj su dodjeljena priznanja i pohvale za najtalentovanije učenike ove škole iz različitih oblasti. Pored postignutih rezultata u školskim klupama, pojedinim učenicima su uručena priznanja i za postignute sportske rezultate.


Učenicama  Osnovne škole „Skender Kulenović“ u Zenici, takmičarkama Karate kluba „Kumite“ iz Zenice i članicama karate Reprezentacije Bosne i Hercegovine Naidi Huseinspahić i Nudžejmi Ismić, su na ovoj svečanoj dodjeli uručena priznanja za postignute rezulate na dosadašnjim međunarodnim karate takmičenjima. Priznanja je našim takmičarkama uručila direktorica gđa. Amra Babić.


Ovo nije jedina škola koja je javno pohvalila rad našeg kluba što nam svakako predstavlja izuzetnu čast i motivaciju da se i u buduće trudimo biti još bolji na domaćoj i na međunarodnoj karate sceni.


Fotografije sa ove svečanosti pogledajte ovdje: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.474005659334276.1073741831.100001745383160&type=3

 

U Karate klubu „Kumite“ trenutno su u toku pripreme za naredno takmičenje u Varešu, a nakon toga planiramo nastupiti na međunarodnom prvenstvu u Bibinju kod Zadra, Republika Hrvatska.


U našem klubu je aktuelan i upis novih članova u karate školu za sve uzraste, kao i sve popularniju Bambi karate igraonicu za djecu od 3-5 godina. Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane da nam se pridruže.


Uprava KK „Kumite“ Zenica