23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 18 Maj 2013 07:47

Podržite juniorke BH Starta

 

Danas na Bilmišću KK "BH Start" – ŽKK "Brotnjo". UTAKMICA POLUFINALA DRŽAVNOG PRVENSTVA ZA JUNIORKE. Danas se u sportskoj dvorani na Bilmišću igra polufinalna košarkaška utakmica državnog prvenstva BiH za juniorke između KK "BH Start" i  ŽKK "Brotnjo" iz Čitluka.

 

Inače, na polufinalnom turniru u Zenici trebale su učestvovati tri ekipe i to: ŽKK "Sloboda" Novi Grad, ŽKK "Brotnjo" Čitluk i KK "BH Start" Zenica. Od turnira je odustala ekipa ŽKK "Slobode" iz nepoznatih razloga, tako da će umjesto 3 utakmice biti odigrana samo jedna i to u subotu 18.maja 2013. u 16:30 sati na Bilmišću. 

 

Pobjedom u ovoj utakmici ekipa KK BH Start bi ostvarila plasman u finale državnog prvenstva BiH,  što bi bila druga selekcija BH Start-a ove godine, koja ja napravila ovakav rezultat.  Iz kluba KK BH Start poručuju:  "Ovim putem bi željeli da pozovemo sve, kojima je košarka u srcu, da dođu na Bilmišće i svojom pordrškom pomognu našem timu na putu ka finalu" Da ponovimo: subota 18.maj 2013. u 16:30 sati na Bilmišću KK BH Start Zenica – ŽKK Brotnjo Čitluk.

 

E. Imamović za Zenicablog