28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 31 Decembar 2012 13:32

Prijem u OKK Čelik

Danas je u prostorijama Kluba OKK ''Čelik'' Zenica održan Novogodišnji prijem i druženje za članove omladinskog pogona OKK "Čelik".  Pored novinara, prijemu su prisustvovali i rukovodeći ljudi iz kluba, predsjednik Kasim Sarajlić, predsjednik skupštine Ekrem Filipović, sportski direktor i trener Nedžad Hodžić, te treneri i sekretarica kluba. Najmlađim kategorijama omladinskog pogona podjeljeni su paketići i sokovi, koje je doniralo udruženje građana "POMIRENJE" iz Zenice. Donirano je 60 paketića. Pakete su podjelili, predstavnik udruženja "Pomirenje", gospodin Ćelebić Ansel i sekretarica kluba Merima B.

 

 

Izjave za medije, povodom ove male svečanosti, dali su gospoda Filipović i Ćelebić. Između ostalog, istaknuto je zadovoljstvo radom i rezultatima u 2012. godini, dobru saradnju udruženja sa školama, obdaništima, klubovima i tradiciju u dijeljenju paketića u navedenim ustanovama. Iz kluba su se zahvalili na donaciji predstavniku udruženja, gospodinu Ćelebiću, i najavili novu saradnju. U toku druženja, najavljena je i humanitarna košarkaška utakmica između OKK Čelik i sarajevskog OKK Spars (trener Marko Trbić), čiji su juniori ovih dana postigli veliki uspjeh na kvalifikacionom turniru Eurolige za juniore u Rimu, izborivši  plasman na završni turnir koji će biti odigran u Londonu od 9. do 12. maja 2013.godine.

 

Humanitarna utakmica OKK Čelik – OKK Spars najavljena je za 09. januar 2013.god. u 19:00 sati, dvorana "Bilmišće" u Zenici. 

O drugim detaljima u vezi navedene utakmice, naknadno ćemo vas obavjestiti.

 

E. Imamović za Zenica blog

+ foto galerija sa novogodišnjeg prijema u OKK Čelik