20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 14 Decembar 2012 13:41

NK Čelik mijenja igrački kadar

 Trenutno desetoplasirana momčad Premijer lige, Čelik iz Zenice, u nastavak sezone trebao bi ući sa nešto izmjenjenim igračkim kadrom.Tako će momčad iz Zenice ostati bez nekoliko fudbalera iz prvog dijela sezone, no u isto vrijeme će se crveno-crni pojačati. 

 

"Mi iz stručnog štaba imamo podršku od čelnika kluba. Na posljednjem sastanku sam rekao da se trebamo pojačati, a prioritet su nam dva bočna, te po jedan veznjak i napadač. Dakle, četiri igrača će osvježiti naš igrački kadar. Ne bih o imenima, no ima sedam osam igrača koji su nam interesantni i sa njima će biti obavljeni razgovori", za SportSport.ba je istakao Vlado Jagodić.

 

"Što se tiče transfer liste, mogu vam potvrditi da se na istoj nalaze Božičić i Kuduzović, dok je sa Čolićem ugovor sporazumno raskinut. I Smriko bi mogao otići, odnosno moja je preporuka da ovaj napadač ide negdje gdje će igrati. S druge strane sa Markovićem i Nestorovićem su obavljeni razgovori i dato im je do znanja šta se od njih očekuje", dodao je Jagodić.

 

Na kraju treba dodati da će se članovi Upravnog odbora sastati sa Jagodićem od 23. do 25. decembra, te da bi se već tada moglo znati ko će pojačati Čelik.

 

sportsport.ba