25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 21 Avgust 2012 01:18

Prijenosi na Arena Sport

Liga šampiona i Liga Evrope - Utakmicama plej ofa u Ligi šampiona počinje nova sezona prijenosa najboljeg fudbala na Areni Sport.  - Inače, svakog utorka u Ligi šampiona ova sportska televizija ima punu ekskluzivu na najznačajnije klupsko fudbalsko takmičenje na svijetu. Utorkom će direktno prenositi svih pet mečeva, a srijedom četiri.
U fazi takmičenja po grupama, svakog utorka ljubitelje fudbala očekuju četiri direktna prijenosa, svake srijede tri, što je sedam direktnih prijenosa po kolu, na sva četiri kanala Arene. Obavezan studijski program, prenosi sa lica mjesta, reporteri na evropskim stadionima i vrhunske arhive svih UEFA takmičenja će nastaviti da krase bogat program Arene Sport. Kada na sve to dodamo i osam utakmica po kolu u Ligi Evrope, dobijamo vrhunski sportski sadržaj na jednom mestu.

 

Komentatorska ekipa ostaje ista Ivan Radulović, Nenad Milovanović i Miloš Milićević. Ni ove sezone neće izostati stručno analiziranje i naravno skraćeni snimci najzanimljivijih trenutaka sa svih utakmica. Liga šampiona, Liga Evrope i Jelen Superliga su, uz domaći fudbalski Kup, ključni fudbalski sadržaj kome će Arena Sport posvetiti najveću pažnju.

Utorak 21.08.
AS1 18:00 LIGA SAMPIONA: Play off Spartak Moskva – Fenerbahçe
AS1 20:45 LIGA SAMPIONA: Play off København - Lille
AS2 20:45 LIGA SAMPIONA: Play off Helsingborg - Celtic
AS3 20:45 LIGA SAMPIONA: Play off Mönchengladbach Borussia-Dynamo Kyiv
AS4 20:45 LIGA SAMPIONA: Play off Basel – Cluj
Srijeda 22.08.
AS2 20:45 LIGA SAMPIONA: Play off Bate - Hapoel Kiryat Shmona
AS3 20.00 Studio LŠ, 20:45 LIGA SAMPIONA: Play off Malaga - Panathinaikos
AS4 20:45 LIGA SAMPIONA: Play off AEL - Anderlecht
Pored toga imaćemo i: Za fanove fudbala sa Apeninskog poluostrva tu je italijanska Serija A, nikada jača francuska liga i Zlatan Ibrahimović, a na Arenu Sport stiže i engleski fudbal jer po prvi put emituju Liga Kup, nekada poznatiji kao Carling Cup. Uz neizostavne regionalne fudbalske lige, Arena je jedino mesto na kome se može gledati nekadašnja “velika četvorka’’, Zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk. Tu su i najbolja evropska odbojka i najbolji rukomet, s obzirom da pokrivaju Lige šampiona i u ovim sportovima.

 

Basketaši sigurno sa nestrpljenjem očekuju jedno od najjačih izdanja regionalne košarkaške ABA lige, a tu su još i najbolja evropska košarkaška Endesa liga i najkvalitetniji američki sadržaj, kroz NFL i NHL, kao nosioci ove vrste programa. Ne zaboravimo ni MLB, MLS, NCAA košarku…

 

Arena Sport