Printaj ovu stranu
srijeda, 15 Avgust 2012 20:37

Dilaverova dva gola Čeliku

U utorak i srijedu u Busovači je odigran 5. memorijalni turniru "Anto Sučić – Suka". Na turniru su, uz domaćina Busovaču, nastupili Vitez, zenički Čelik i Rijeka iz Viteza.

U utorak su nogometaši Viteza svladali Rijeku rezultatom 2:0, a u drugom susretu domaćin Busovača i zenički Čelik odigrali su neriješeno, 2:2. Čelik je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izborio finale.

 

U srijedu, u utakmici za treće mjesto igrali su Busovača i Rijeka, a nogometaši Rijeke su slavili rezultatom 2:0. Strijelci za Rijeku bili su Josip Krišto i Marko Vujica. U finalu su se sastali nogometaši Viteza i Čelika. Susret je završen pobjedom Viteza 2:0, a oba pogotka za Vitez je postigao Haris Dilaver. 

 

"Ovu utakmicu sam vidio kao generalku pred naredni prvenstveni susret koji igramo s ekipom Podgrmeča. Ako budemo odigrali kod Podgrmeča kao danas pozitivan rezultat ne bi smio izostati. Ne bih izdvajao nikoga od igrača, cijenim da smo odigrali jako dobro kao kolektiv i ovim putem čestitam svojim igračima na iznimnom zalaganju", izjavio je Valentin Plavčić, trener NK "Vitez". 

 

Najbolji strijelac turnira je Haris Dilaver iz Viteza, a najbolji igrač turnira, također iz Viteza, Haris Hećo.


Za Čelik su nastupili: Hinović (Nurković), Huseinspahić, Čović, Horić (Bajraktarević), Jusić, Bureković (Maletić), Travančić (Mešanović), Dedić, Barać (Nestorović), Božičić (Smriko), Čolić.



Posljednje od

Povezani članci (by tag)